Previous slide
Next slide
IMTIAZ DIGITAL SDN BHD (1175558 - K)
Kami merupakan sebuah syarikat PERCETAKAN 100% Bumiputera (ISLAM) yang berdaftar dan diiktiraf sebagai pengedar sah oleh Kementerian Kewangan Malaysia (MOF). Kami beroperasi secara Online & Offline sejak dari tahun 2010. Perniagaan utama kami adalah melibatkan semua jenis percetakan, antaranya T-shirt, Cenderahati Korporat, Medal Trofi, Banner, Bunting dan banyak lagi.

Ingat Printing, Ingat Imtiaz Digital.

MENGAPA PERLU TEMPAH DENGAN KAMI?

cepat

Boleh siap cepat mengikut masa anda. Bergantung pada jenis tempahan.

harga

Pilihan harga yang sesuai dengan kemampuan anda.

kualiti

Kami amat menekankan kualiti setiap item yang dicetak.

Mereka sudah menjadi sebahagian pelanggan kami. anda bila lagi?

TESTIMONI PELANGGAN

iena rinz touch
iena rinz touch
Saya berpuas hati dengan servis yang diberikan , design-design baju sangat cantik dan banyak pilihan..proses tempahan semuanya mudah, staff semuanya banyak memberikan kerjasama yang baik..
Elias Karim
Elias Karim
Saya berasa selesa berurusan dengan IDSB disebebkan respon yg memuaskan dlm masa yg munasabah terhadap setiap aspek ketika berurusan dgn staf IDSB. Tambahan pula tu produk yg ditempah hasilnya memuaskan spt yg diharapkan serta siap dlm jangka masa yg bersesuaian spt yg tlh dipersetujui. Diucapkan selamat maju jaya kpd IDSB juga kpd semua staf yg bertugas. Bravo!!
Yan Ajis
Yan Ajis
Sgt puas hati. Servis terbaik
Suraya Abd Halim
Suraya Abd Halim
Sangat berbaloi hadiah ini…terbaik team imtiyaz digital👍❤️
noraizan Zakaria
noraizan Zakaria
puashati sbb servis laju dan mantap. Tak perlu cerita banyak, tunjuk je nak design apa, cepat hasilnya…terimakasih Imtiaz Digital, In shaa Allah akan berurusan lagi nanti. 5 bintang!
Mohamad Kamarul Helmi Mohamad Nawawi
Mohamad Kamarul Helmi Mohamad Nawawi
Tempahan box plaque dengan Imtiaz Digital..mantap..
Waznati Mat Termizi
Waznati Mat Termizi
Barangan cenderamata berkualiti, terjamin dan diyakini pelanggan.
Anis Masrom
Anis Masrom
Mudah berurusan dengan kedai ni. Respond dengan cepat tak buat kita tertunggu2. Buat design pun laju je. Design yang dibuatkan pun menarik. Good service tho. Penghantaran produk pun tepat pada masa yang kita minta. Love sangat!

tahun pengalaman
1
PELANGGAN
1
SYARIKAT KORPORAT
1
PRODUK
1

INGIN MEMBUAT TEMPAHAN ATAU MENDAPAT SEBUT HARGA?

ALAMAT

No 6 & 6-1, Jalan PPS2, Pusat Perdagangan Selaseh, 68100 Batu Caves, Selangor

HUBUNGI KAMI

Tel: 03-6178 7212
Hotline: 014-528 1315
Email: imtiazdigitalsb@gmail.com

Waktu Operasi

Isnin- Jumaat: 09.00 – 18.00
Sabtu : 09:00 – 13:00
Ahad & Cuti Umum : TUTUP