SIAPA KAMI

MENGENAI KAMI

LATAR BELAKANG

Imtiaz Digital Sdn Bhd adalah syarikat bumiputera yang berdaftar di bawah Akta Pendaftaran Perniagaan 1956 dan mula beroperasi secara rasminya pada tahun 2010. Pada umumnya jenis perniagaan percetakan ini dipelopori oleh bukan bumiputera. Atas kesedaran inilah maka tertubuhnya syarikat ini. Bermula operasi secara offline melalui kenalan dan rakan-rakan, kemudian memberanikan diri untuk memasuki dunia online yang lebih banyak saingan dan cabarannya.

Hasil produk yang berkualiti merupakan teras utama yang amat ditekankan oleh syarikat. Produk yang berkualiti merupakan kepuasan pelanggan. Dengan prinsip ini, syarikat percaya untuk menghasilkan produk yang berkualiti memerlukan sebuah organisasi yang mantap dan pasukan yang komited. Oleh itu, syarikat menerapkan dalam diri pasukan dengan slogan “Customer First”.

Syarikat yakin dengan kemampuan organisasi yang ada ditambah dengan kerjasama badan-badan berautoriti akan membantu syarikat untuk lebih berkembang maju.

Visi Syarikat

Ingin menjadi sebuah syarikat percetakan yang mampu menyediakan segala jenis perkhidmatan yang berkaitan percetakan dan mampu bersaing dengan syarikat-syarikat besar sesuai dengan moto syarikat “Your Printing Solutions”.

Selain itu, syarikat ingin menyediakan peluang pekerjaan seluas-luasnya kepada anak muda dan remaja.

MAKLUMAT SYARIKAT

Nama Syarikat: Imtiaz Digital Sdn Bhd
No. Lesen Perniagaan: 1175558-K
Alamat: No. 6-1, Jalan PPS2, Pusat Perdagangan Selaseh, 68100 Batu Caves, Selangor
No. Telefon: 03-6178 7212

Jenis Perkhidmatan: Perkhidmatan Percetakan seperti mencetak tshirt, banner, bunting, cenderahati korporat, medal, trofi, piala, flyers, kad nama

tahun pengalaman
1
PELANGGAN
1
SYARIKAT KORPORAT
1
PRODUK
1
Mereka sudah menjadi sebahagian pelanggan kami. anda bila lagi?

INGIN MEMBUAT TEMPAHAN ATAU MENDAPAT SEBUT HARGA?

ALAMAT

No 6 & 6-1, Jalan PPS2, Pusat Perdagangan Selaseh, 68100 Batu Caves, Selangor

HUBUNGI KAMI

Tel: 03-6178 7212
Hotline: 014-528 1315
Email: imtiazdigitalsb@gmail.com

Waktu Operasi

Isnin- Jumaat: 09.00 – 18.00
Sabtu : 09:00 – 13:00
Ahad & Cuti Umum : TUTUP